середу, 20 березня 2013 р.

Зустріч з прекрасним

19 березня вчителі та учні нашої школи відвідали Запорізький драматургічний театр ім. Магара, де мали змогу насолодитися постановкою п'єси Г.Квітки-Основ'яненка "Сватання на Гончарівці". Адаптація всім знайомого твору приємно дивувала, гра акторів була неперевершеною, декорації - живописними, а атмосфера театру - чаруючою. Всі одержали море позитивних вражень та могли на мить доторкнутися до прекрасного світу мистецтва.



День тільки розпочався і ми не могли не скористатися іншими перевагами великого міста.
Наступною зупинкою був краєзнавчий музей, який презентував виставку "Флора та фауна Запорізького краю". З не меншою цікавістю діти познайомилися, а інколи і поділилися корисною інформацією про природу рідного краю.


Не могли ми оминути і виставку шоколадних виробів АВК, які привабили нас своїм неповторним ароматом, що витав коридорами музею. Під час екскурсії ми мали змогу почути дивовижні факти з історії розвитку шоколадної індустрії, познайомитись з філігранною роботою майстрів шоколадного виробництва та навіть взяти участь у дегустації цього незамінного вже для нас джерела "гормону щастя".


Звісно, ми не могли не завітати в Святая Святих кожного вчителя - обласну бібліотеку. Ця велична шестиповерхова книгозбірня (понад 1,5 млн. видань) ласкаво відчинила перед нами свої двері. Піднімаючись сходами з поверха на поверх, кожен з нас міг відчути неповторну атмосферу затишних залів, а у повітрі ніби витав таємничий запах знань, які приховують в собі сторінки як давніх, так і нових книг. Щиро дякуємо працівникам бібліотеки, які радо прийняли нас і поділилися безцінною інформацією, незважаючи на те, що робочий день вже добігав кінця.





Немає коментарів:

Дописати коментар