середу, 13 травня 2015 р.

"Весняний книжковий дощ"

До школи Новою поштою надійшла посилка з трьох великих коробок, у яких містилися новенькі книжечки, подаровані шкільній бібліотеці Фундацією Дарини Жолдак. Більш детально про цей проект, який ставить за мету зібрати 100 000 книжок для сільських бібліотек, пожна прочитати за посиланням http://100books.kanalukraina.tv/
Енциклопедії, публіцистика, дитячі видання зарубіжних та сучасних українських авторів, Кобзар для дітей - усе це через кілька днів потрапить до рук учнів. Сучасні видавництва, які дбають і про гарний дизайн, не залишили байдужими ні дорослих, ні дітей, яких особливо захопила серія "Читання для реготання". Частину книжок підписали учням Богданівської школи студенти київських вишів під час події, яка пройшла 21 березня (це була низка лекцій від успішних українців; захід організували студенти КНУ ім. Т. Шевченка).Задовольнити попит найбільш вибагливого читача зможуть книги, представлені на виставці, що працювала упродовж дня в шкільному коридорі.
Безпосередню участь у цій благодійній справі бере наша випускниця Івашина Анастасія, тож із перших уст ми змогли дізнатися про цю акцію і про те, як допомогти іншим дітям з придбанням художньої літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар